Novosti

Kupovina nekretnina u Crnoj Gori. Reževići - jedno od najboljih mesta na Jadranu
Kupovina nekretnina u Crnoj Gori. Reževići - jedno od najboljih mesta na Jadranu
Kupovina nekretnina u Crnoj Gori. Reževići - jedno od najboljih mesta na Jadranu
Jedan od najboljih mesta na jadranskoj obali Crne Gore za kupovinu luksuznih nekretnina za sebe i svoju porodicu. Ovo je jedinstveno mesto sa velikom klimu!

O kompaniji Villa Solar, Luxury villa for sale

Prije početka gradnje, vlasnici Vila Solar posvetili mnogo vremena i pažnje dizajnu kompleksa i dvorišta oko vile. U stvaranju ovog remek-dela bili su aktivno uključeni iskusne agronome kao i zaposlene vrtnog centra Mondo Verde I Ekoplanta. Sa njihovom direktnom učešćem zasađeno više od 600 drveća i žbunja, među kojima su voćke i retke vrste višegodišnjih palma i maslina. Da bi biljke osećali se lagodno na plac bilo donjeto više od 500 kubnih metara plodnog zemljišta, te je opremljen automatskim sistemom za navodnjavanje.

Dizajneri koji su radili na projektu uspeli da ispunje svaku želju klijenta I dodaju svoju viziju koja samo još više ulepšala celi kompleks.

Jedan od bitnih djelova spoljnog izgleda vile je beli mermer. Njegova posebnost leži u činjenici da je preuzet iz makedonskog grada Prilep u kojem vadjenje ovog materijala je počelo još pre dve i po hiljade godina. Kasnije je postao poznat u cijelom svetu, mermer ima jedinstvene kvalitete - blistavu belinu i iznenađujuće nisku toplotnu provodljivost.

Metod ventilisane fasade, koji se koriste za instalaciju ovog izuzetnog materijala, štiti od nagomilavanja vlage i obezbeđuje visok nivo toplotne i zvučne izolaciji. Pored toga, ovaj metod sprečava deformaciju mermera, koja, kako pokazuje praksa, je neizbežna zbog temperaturnih razlika, i time eliminiše pojavu pukotina na njemu.

Povratni pozivDa li ste zainteresovani u detalje? Ostavite kontakti i mi ćemo Vas kontaktirati!Vaše ImeVaš broj telefonaE-mailVaše pitanje

Villa Solar, Luxury villa for sale

ul. Jadranski Put, bb
grad. Petrovac

Komentari korisnika